Helen Doron Early English

Iskolánk sok szeretettel várja a kis és nagy diákokat, immáron 3 hónapos kortól nem csak 14 éves hanem 18 éves korig, hiszen 2011-ben beindítottuk a Helen Doron Teen English nevű 14-18 éves korú gyerekek számára ajánlott programunkat is.

A Helen Doron módszer lényege, hogy a gyerekek minden korosztályban közvetlen tapasztalással és tanáraink szeretetteljes figyelme mellett sajátíthatják el az angol nyelvet. Hisszük, hogy a tanulás annál hatékonyabb és eredményesebb, minél több öröm és élmény társul hozzá, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a játékos, élményekben gazdag foglalkozásokra.

Hozza el gyermekét bemutató óránkra most ingyen, hogy ő is megtapasztalhassa Helen Doron játékos módszerét! Érdeklődéshez, jelentkezéshez kattintson ide!.

Nyelvvizsgázott diákjaink

Iskolánk tanulói kiváló eredményt értek el a Cabridge Young Learners Nyelvvizsgán! Zanaty Dóra, Kápolnás Kata, Noé Pálma, Tóth Péter, Fogarassy Kristóf. Gratulálunk és nagyon büszkék vagyunk Rájuk!

Nyelvizsgázok 2.2013 Nyelvviszgázottak 263 Nyelvviszgázottak 264 Nyelvviszgázottak 265 Nyelvviszgázottak 266 Nyelvviszgázottak 267

clCambridge nyelvvizsga

Jövőre készülünk a következő, Movers szintre és várjuk a többi kis diákunkat is a Starters szinten. Minden évben szeretnénk több és több diákunkat megerősíteni abban mennyire jók angolból és, hogy a nyelvvizsga akadályait is könnyen tudják venni.

Hajrá nyelvvizsgások!

Helen Doron iskolánkról

Nyelviskolánk 2006. októberében nyitotta meg kapuit Veszprémben, mely az elmúlt évek alatt kisebb változáson esett át. Új tanárok, új helyszín és 2008. október óta új vezető személyében jómagam és 2  profi  tanár  gondoskodik róla, hogy a gyerekek sikerélményekben gazdagon tanuljanak meg angolul beszélni, iskoláskortól pedig írni-olvasni is.

Mivel mindannyian hisszük, hogy ez az egyetlen módszer, mellyel hatékonyan és könnyedén elsajátítható egy nyelv, ezért a sikereinkre alapozva 2011. januárjától a 14-18 éves korosztály részére is kidolgozott tananyagot ajánlunk.

Fontosnak tartjuk bármely korosztály tanításánál, hogy a nyelvet ne csak megismertessük, hanem megszerettessük a diákjainkkal, hogy kihasználjuk annak a lehetőségét, hogy a nyelvelsajátítás során nem csak nyelvi képességeik, hanem érzékszerveik bevonásával zenei stílusuk, mozgáskoordinációjuk is fejlődik. Ezért fontos, hogy tanáraink ismerjék a különböző korosztályok sajátosságait, fel legyenek készülve a gyerekek csodálatos világára.

Mindezt egy olyan környezetben, mely kellemes, inspiráló. Ezért az iskola belső kialakításánál a 2 hangulatos tantermen túl hangsúlyt fektetünk a várakozó szülők, nagyszülők és kistestvérek kényelmére is, nemcsak az iskola belső kialakításában, hanem a helyszín megválasztásában is, hogy mindenki számára könnyen elérhetőek legyünk.

Folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat, örömünkre szolgál a 2011. januárban beindult új programunk, mely a Helen Doron Teen English nevet viseli és a Szülinapi programunk, mely hasznos és élvezetes kikapcsolódást nyújt minden gyerek részére, míg a szülők kikapcsolódnak.

További információkért, kérjünk látogasson el weboldalunkra a későbbiekben is.

A jövőben is szeretettel várunk minden gyermeket, aki szívesen venne részt játékos, örömteli tanulásban.

Üdvözlettel,
Vrazsovics Marianna
Nyelviskola vezető